Bagaimana Vivix membantu dalam proses Detox?

4:13 PM

Bagaimana Vivix membantu dalam proses Detox?
.
Vivix membantu melancarkan pengaliran darah ke organ-organ dalam badan sekaligus membantu memperbaiki masalah penghadaman.
.
Vivix bantu memperbaiki dan memperbaharui sel-sel badan pada tahap selular.
.
Apabila sel badan kita sihat, proses penghadaman dan juga proses detox akan berjalan lebih lancar dan lebih cepat bertindak bagi membersih atau membuang toksin yang tidak sihat dari tubuh badan kita.

Inilah kesan detox dengan Vivix ;)

 

Sebotol Vivix kaya dengan kandungan Polifenol dan Resveratrol iaitu kumpulan fotokimia sebatian tumbuh-tumbuhan yang diperolehi dengan aktioksidan dan sel faedah penuaan.

Vivix bantu tingkatkan kesihatan badan secara keseluruhan dan tingkatkan tahap imun tubuh badan dengan melindungi tubuh badan terhadap risiko penyakit berbahaya.

Nak cuba Detox dengan Vivix? Hubungi Eina ok.

~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/60192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya - Eina Md Ali
Facebook Page: Eina Md Ali - Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina
 

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.