Penghargaan Shaklee Untuk Master Coordinator - Master Luncheon 2020

10:40 PM

Hari Sabtu lepas Shaklee adakan event Master Luncheon 2020 untuk appreciate semua Master-Master Shaklee di Mandarin Oriental Hotel, Kuala Lumpur.

Teruja tengok gambar-gambar yang Ummi Shaklee Eina share. Ekslusif sungguh.

 

 
 
 
 
Inilah "Ummi" dan "Abi" Shaklee Eina



Yang ni "Ummi" dan "Nanny" Eina dalam Shaklee.

Master Luncheon 2020

 Mereka ni semua sangatlah humble orangnya. Low profile jer.

Best kan, bila syarikat raikan kita macam ni. Dapat makan di hotel mewah, dapat hadiah ekslusif. Ishh memang best la. Kita akan jadi lebih bersemagat lagi nak buat lebih baik kan.


Bisnes Shaklee adalah bisnes untuk seisi keluarga, it's FAMILY BISNES. Kalau kita berjaya, syarikat akan raikan kita bersama-sama pasangan kita. Kalau kita rank-up, maknanya kita sama-sama rank up, sama-sama naik pentas. Kalau dapat free trip dari Shaklee pun, kita boleh bawa pasangan kita sekali tau.
 

Kan best tu.
 

Jom la kita sama-sama buat sampai jadi. Better late than never ok. 

Nak join keluarga Shaklee Eina, wasap Eina terus ok.

Klik Sini Untuk Terus Whatsapp Eina

Atau

Boleh klik daftar keahlian di sini >>> Daftar Keahlian Di Website

 

You Might Also Like

4 comments

  1. Replies
    1. Ni gambar-gambar upline saya.
      InsyaAllah saty hari nanti ada gambar saya bersama. 😁

      Delete
  2. wahhhhh best tu diraikan seumpama ni...just tanya biasanya berapa lama ms diambil seseorg tu dpt 'naik pangkat' sbg master coordinator?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kan. Depends pada sales & group kita grow. Paling terbaru ada seorang dapat naik pangkat Master Coordinator dalam masa 6 bulan jer.

      Delete

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews