Bagaimana Income Shaklee Membantu Kehidupan Saya?

10:52 AM

 
Ramai lagi yang tak tahu atau tak pasti betul ke boleh jana income dengan bisnes Shaklee. 
 
Korang tau tak? Bisnes Shaklee adalah real bisnes ok, bisnes kita sendiri. Cuma kita tak perlu keluar modal yang besar untuk jalankan bisnes ni dan risikonya sangat rendah.

Sebenarnya ramai jer orang-orang yang berkerjaya jadikan bisnes Shaklee ni sebagai side income mereka. Ada yang bergelar engineer, doctor, guru, nurse dan ramai lagi yang masih bekerja tapi dalam masa yang sama jadikan bisnes Shaklee sebagai side income.

Surirumah pun ramai yang dapat jana income dengan bisnes Shaklee. Malah income mereka jauh lebih banyak dari yang bekerja.

Eina share kepada korang antara income mereka bagi bulan Ogos 2020.

Side Income Shaklee Seorang Jurutera

Side Income Shaklee Seorang Guru

Side Income Shaklee Seorang Guru

Side Income Shaklee Seorang Nurse

Income Shaklee Seorang Surirumah

Income Shaklee Seorang Surirumah

Side Income Shaklee Seorang Penolong Pegawai Farmasi

Side Income Shaklee Seorang Lecturer

Income Shaklee Seorang Surirumah

Income Shaklee Seorang Surirumah

 
Nampak tak? Bagaimana income Shaklee dapat membantu mereka merubah kehidupan mereka.
 
Dengan bonus dari Shaklee inilah mereka dapat :-
  • Bantu keluarga dan belanja orang tersayang
  • Beri duit bulanan kepada ibu ayahbeli supplemen untuk diri sendiri
  • Buat simpanan di Tabung Haji dan ASB
  • Bayar hutang kad kredit dan loan rumah 
  • Bayar yuran anak-anak sekolah
  • Lebih infaq setiap bulan
  • Bayar hutang-hutang dan bil-bil utilitiBuat saving untuk hari mendatang

Apa kelebihan bisnes Shaklee ni?

+ TAK PERLU SIMPAN STOK
+ TAK PERLU KELUAR POS BARANG SENDIRI
+ MODAL YANG SANGAT RENDAH
+ TIADA PEMBELIAN MINIMUM DIPERLUKAN
+ KOMISEN 20% BAGI SETIAP ITEM
+ ADA FB DAN WHATSAPP GROUP SUPPORT
+ MATERIAL MARKETING SEPERTI POSTER INFO PRODUK DAN TESTIMONI DISEDIAKAN.
+ MASA YANG FLEKSIBEL, ANDA URUSKAN

+ FREE GUIDE/COACHING (Thru Online/Offline)

 
Boleh buat bisnes sambil buat keje rumah ataupun buat secara part time kalau korang masih bekerja. Bisnes ni sangat mudah, semuanya dihujung jari jer. Asalkan ada smartphone dan internet akses.
 
 
So, ada yang nak buat side income dengan Shaklee? Boleh terus whatsapp Eina untuk Eina bantu ok.
 
 
Atau klik link di bawah untuk daftar terus keahlian.

Daftar Terus Website Shaklee (Hubungi Eina untuk proses/step seterusnya)

 
Kalau korang nak cuba produk Shaklee, boleh hubungi Eina di bawah
 

You Might Also Like

1 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Followers

Pageviews