Promosi Shaklee Mac 2021

9:12 AM

Beli 4 ESP, PERCUMA 1 Exclusive Shaklee Shaker.


Promosi Shaklee Mac 2021

Best giler promosi Shaklee untuk bulan Mac 2021 ni. ESP ni memang favorite Eina since Eina consume tahun 2013 lagi. Antara minuman 'wajib' ambil setiap hari setiap pagi tau. Korang pun 'wajib' cuba ok.

Promosi bulan ni sangatlah best. Beli 4 canister ESP dapat FREE Shaklee Shaker yang sangat cantik, dapat FREE Membership + FREE Postage juga. Haa banyaknya free. Best kan.

So, untuk korang penggemar ESP memang wajib grab ok. Harga asal untuk 4 canister ESP ialah RM644, tapi untuk promo bulan ni korang boleh dapat dengan harga RM516 sahaja. Dapat free membership bernilai RM35 dan dapat free postage bernilai RM10. Siap dapat free gift lagi. Total penjimatan korang dapat ialah RM173 ok. Banyak tu.

4 canister tu, bolehlah nak share dengan family ke, adik beradik ke, share dengan kawan-kawan pun boleh.

Then, tak lama lagi nak puasa kan. Boleh simpan untuk berpuasa juga. So, takkan rugi la. Don't worry 😉

Eina sangat recommend ESP untuk 👇👇👇

1. Mereka yang inginkan kulit cantik
2. Mereka yang ingin mengurangkan berat badan
3. Ibu-ibu yang mengandung untuk kesihatan dan pertumbuhan janin serta memberi tenaga semasa proses kelahiran
4. Mereka yang mempunyai gaya hidup yang sibuk & aktif agar sentiasa kekal bertenaga
5. Ibu-ibu yang menyusukan anak sebagai penggalak susu ibu
6. Mereka yang ingin menurunkan kadar kolesterol
7. Ibu-ibu selepas bersalin untuk bantu proses pemulihan dan mengembalikan tenaga
8. Pesakit kencing manis bagi mengawal glukosa dalam darah

Rasa ESP ni, rasa soya asli tau. Tapi ia sangat sedap, tak sama rasa soya kat luar tu. Kalau korang tak boleh nak telan ESP begitu saja, boleh jer nak mixed dengan air-air lain, contohnya macam Performance Drink atau apa-apa juice favorite korang. Ok jer. Lagi sedap 😋
 


10 Manfaat ESP Shaklee

10 Manfaat ESP Shaklee

1. Memberi tenaga berterusan 
2. Membantu dalam penurunan berat badan yang berlebihan 
3. Memberi kan rasa kenyang yang lebih lama
4. Menguatkan otot rahim dan mengelakkan keguguran 
4. Membantu mengatasi Gastrik 
6. Meningkat penghasilan susu untuk ibu menyusu 
7. Menyokong pertumbuhan bayi di dalam rahim 
8. Menghaluskan dan mencerahkan kulit 
9. Mencantikkan rambut dan kuku 
10. Membantu mempercepatkan penyembuhan luka


7 Sebab Pilih Protein ESP Shaklee

7 Sebab Pilih Protein Shaklee (ESP)

1. ESP dihasilkan pada tahun 1961. Masih terjual hingga kini!Maksudnya mempunyai reputasi baik dan tidak berbahaya!

2. ESP diperbuat dari soya Non-GMO (tidak diubah genetiknya) yang mana selamat - tidak seperti kebanyakan soya di pasaran (GMO) yang berbahaya pada kesihatan!

3. Shaklee ESP paling mudah diserap dalam badan kerana mendapat skor tertinggi PDCAAS (Protein Digestibility Corrected Amino Acid Score) iaitu 1.0 

4. ESP melalui proses IPP (Identity Preservation Program) iaitu kacang soya ini dijaga rapi sejak ia ditanam sehingga terhasilnya ESP - tiada baja kimia atau racun perosak digunakan, dibasuh tidak menggunakan alkohol tetapi air sahaja untuk mengekalkan Genistein dan Isoflavones!

5. Glisemik Indeks (GI) yang rendah iaitu 39 sahaja (gula dalam darah tidak meningkat mendadak - beri kesan kenyang & bertenaga lebih lama)

6. ESP tinggi dengan Kalsium, 5 Vitamin B.
Tidak mengandungi trans-fatty acid dan kolesterol

7. 1 canister ESP terhasil • dari 30 kg kacang soya. 1 hidangan (3 sudu besar) = ~RM5 sahaja!


Terbaik kan? Inilah soya asli yang berkualiti tinggi, berkhasiat, bebas kandungan gula dan dijamin Halal dan selamat.

So, terus hubungi Eina untuk order atau ada sebarang persoalan.


Nak beli dengan harga ahli? Klik daftar keahlian di sini >>> Daftar Keahlian dan Beli Produk di Website Shaklee


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit. Ini adalah iklan produk suplemen.

You Might Also Like

2 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.