Thursday, 3 October 2013

Promosi Bulan Oktober ~ Collagen Powder

Assalamualaikum...pejam celik..pejam celik dah Oktober kan...macam biasa awal-awal bulan ni nak announce Shaklee Promo bulan ni lah..It's Collagen Powder, macam biasa Buy 6 Free 1.



Kulit otot kendur...berkedut-kedut...dah tak anjal lagi dah...jeragat hitam makin banyak...this is your chance...grab this promo Collagen Powder untuk anda tampak lebih muda...rasa lebih muda...MUDA sentiasa laahhh....

Tapi promo kali ni ada special sikit...haaaa..ape specialnya...baca ni yer... 

Normal Price RM298(WM)

Beli 1 Set (6+1) >>> Dapat FREE 1 box Collagen Powder bernilai RM298 

Beli 1 Set (6+1) >>> Anda layak untuk dapat FREE Membership/Keahlian PERCUMA (Kat sini dah save RM65)

Beli 1 Set (6+1) >>> Dapat FREE 1 botol CoQHealth Plus yang bernilai RM124

Beli 1 Set (6+1) >>> Dapat CASH REBATE bernilai RM100++

Beli 1 Set (6+1) >>> FREE Shipping cost bernilai RM10

Wowwww...best kan...pakat-pakatlah beli ramai-ramai...anda kumpulkan untuk beli 1 set...boleh dapat semua di atas...dan jumlah anggaran yang anda dapat jimat lebih kurang RM597++ . Uishhhh banyakkk tu kan...

Anda juga layak dapat FREE COACHING & FREE CONSULTATION tau...

Oleh kerana anda layak mendapat Keahlian secara PERCUMA, anda akan dijemput untuk masuk ke SECRET GROUP di bawah susur galur JUTAWAN SHAKLEE dan akan diguide cara berbisnes dan menjana income dengan Shaklee. Apa, taknak bisnes?? Eh takpe...takde siapa paksa pun..takde siapa akan push anda untuk berbisnes...terpulang pada anda yer...



“Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”
 
Untuk Info & Order
Eina Md Ali
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529)
~ FB Pages : Vitamin Kesihatan Sejagat
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...