Kurus Dalam Masa 3 Bulan, Berat Turun Sebanyak 16kg

8:30 AM

Bukan senang tau nak turun berat badan dengan banyak dalam masa sebulan. Ia memerlukan disiplin yang sangat tinggi terutamanya dalam pengambilan makanan.

Perkara pertama yang perlu kita kurangkan atau kalau boleh elakkan ialah pengambilan gula yang berlebihan dalam minuman dan makanan.

Kalau dapat cut sugar, InsyaAllah next step dah senang dah nak capai. 
 

Testimoni Turun Berat 16kg Dalam Masa 3 Bulan Dengan Bantuan Omegaguard & Lecithin
 
 
"Alhamdulillah, sekarang dah boleh duduk tahiyyat akhir dah boleh lipat kaki. Tak jogging dan tak pergi gym. Cut sugar dan process food. Ambil Lecithin dengan Omegaguard sebagai suplemen" - Abe Li (Fadly)
 
MasyaAllah, banyaknya dia lose weight kan. Nampak tak, kuncinya cuma cut sugar dan process food jer. Dan paling penting, tujuan nak kurus sebab nak sihat dan dapat buat amal ibadah dengan mudah. InsyaAllah, Allah permudahkan.

Fungsi Lecithin dan Omegaguard Untuk Kurus
 

 
Lecithin bertindak sebagai pengemulsi semulajadi yang membantu memecahkan lemak semasa proses penghadaman dengan lebih efektif. Lecithin juga dapat bantu mengawal rasa ingin makan dengan kerap dan banyak.

Omegaguard pula akan bantu membakar lemak sekitar organ dengan lebih cepat. Omegaguard juga dapat mengawal kolesterol.
 

 

Kenapa korang kena cuba vitamin Shaklee sebagai bantuan? Sebabnya ia

✔️ Tiada kesan sampingan 
✔️ Tiada bahan kimia 
✔️ Tidak bertoksik 
✔️ Mesra alam 
✔️ 100% natural/semulajadi 
✔️ Produk ini berdaftar dengan KKM 
✔️ Dijamin HALAL dari ISA yang diiktiraf oleh JAKIM . 
 

Ini pula kenapa korang perlu percaya dengan produk Shaklee

✅ Ia dijamin selamat dengan lebih 100,000 ujian kualiti setahun 
✅ Ia dijamin berkesan dengan lebih 100 terbitan saintifik bertulis 
✅ Ia mesra alam kerana ia tidak bertoksik, bahan-bahan yang selamat untuk anda, rumah anda, dan juga bumi


Kalau nak register ahli dan terus beli di website, boleh klik sini >>> Daftar dan Order di Website Shaklee Di Sini

Lepas tu whatsapp Eina untuk proses seterusnya ok. Klik Sini Untuk Terus Whatsapp Eina

You Might Also Like

10 comments

  1. wahh 3 bulan boleh turun 16 KG.. banyak penurunan tu. Bagus ya produk ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, banyak tu 16kg. Alhamdulillah. Produk ni asbab jer, sangat bagus utk kesihatan juga.

      Delete
  2. Alhamdulillah..sangat berkesan supplement ni..

    ReplyDelete
  3. terus lain muka bila dah kurus

    ReplyDelete
  4. best nya dpt turun byk KG warggghhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann, banyak tu 16kg dalam masa 3 bulan. Hebat

      Delete

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Followers

Pageviews