[Testimoni] Kulit Cerah, Gebu, Berseri dengan ESP Shaklee

4:50 PM

16% tubuh badan manusia terdiri daripada protein. Kulit, rambut, organ-organ, otot, semuanya terdiri daripada protein (semuanya mengandungi DNA, dan dalam DNA ada protein). Saban hari, ada sahaja sel-sel kita yang mati, dan kematian tersebut haruslah digantikan dengan kelahiran. Badan memerlukan amino asid (komponen asas protein) untuk membina kembali otot-otot dan sel-sel kita yang lain.

Tanpa protein yang mencukupi, badan kita akan menjadi lemah dan lembik. Dalam erti kata lain, Protein kepada badan manusia adalah sama seperti batu-bata kepada sesebuah bangunan.

Cuba tanya diri anda, bolehkah kita membina bangunan yang kukuh jika sumber batu-bata tidak mencukupi?


So, protein di dalam ESP (Energizing Soy Protein) Shaklee dapat membantu kita membina kembali otot-otot dan sel-sel yang mati itu yer. Ok, jom kita tengok testimoni pengguna-pengguna ESP di bawah.

Testimoni 1 >>Credit to Linda Maskan

Hasil pengambilan ESP
* Kulit muka bertambah gebu dan berseri
* Kulit tidak berminyak
* Jerawat kurang
* Lingkaran hitam bawah mata pun hilang

 
"Disclaimer: Results may vary based on the individual"


Testimoni 2 >>Credit to Suraini Sue

Kulit muka cerah dan nampak berseri dengan ESP"Disclaimer: Results may vary based on the individual"


Testimoni 3 >> Credit to Mummyariesya 

Minum ESP semasa hamil hingga berpantang dan seterusnya menyusu.. HASILNYA...kulit Ariesya halus, mulut, & payah benar nak lekat ruam..kalau kena pun tak lama dan langsung tak tinggalkan parut.

ESP menjadikan kulit gebu, licin dan anjal bkn untuk mummy jer..utk baby skali..."Disclaimer: Results may vary based on the individual"

ESP adalah untuk semua golongan. Samaada untuk wanita, lelaki, remaja, wanita menyusu, mengandung, berpantang, lelaki pun boleh minum dan warga emas juga tetapi kanak-kanak tidak digalakkan yer.


Klik Sini Untuk Terus Whatsapp Eina
 
Atau
 

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)