Siri Wanita Anggun

10:44 PM


Untuk semua golongan yang sangat suka dengan kecantikan.

Semua orang terutamanya golongan wanita sangat suka dengan kecantikan. Kalau boleh ingin nampak cantik dan anggun dalam apa jua keadaan sekalipun. Itu adalah fitrah seorang wanita. 

Melalui #siriwanitaanggun ini, Eina akan share beberapa tips dan kebaikan pengambilan makanan tambahan untuk kelihatan cantik dari dalaman. Kecantikan sebenar haruslah bermula dari dalaman. SIHAT dalaman, CANTIK luaran. ☺️

Tunggu ya 😍

~~~~~

"Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”


You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.