Berbaki 3 Hari Sahaja Untuk Harga Istimewa

10:37 AM

Assalamualaikum semua. Salam Jumaat yang barokah. Semoga dilimpahi rezeki yang berkat dari Allah di hari Jumaat yang mulia ini.

Ok, short update :)

Eina nak inform pada semua, promo Vivix berbaki 3 hari sahaja ya. Promo akan berakhir pada 31hb Januari 2015. So selepas itu, jangan tanya harga-harga diskaun dah ya. Hehe


Vivix merupakan suplemen untuk kesihatan secara menyeluruh tau. Satu keluarga boleh ambil. Amalkan Vivix ni boleh awet muda juga tau, kulit pun cantik & InshaaAllah tahap kesihatan akan bertambah.

Ini antara manfaat lain VIVIX untuk anda

✅ Menggalakkan rangsangan penuaan yang sihat
✅ Membantu menghalang kanser
✅ Mengurangkan risiko sakit jantung
✅ Mengurangkan komplikasi pesakit diabetes
✅ Menyokong kesihatan sendi
✅ Mengurangkan insiden bagi penyakit Alzheimer
✅ Meningkatkan sistem imun
✅ Meningkatkan kesihatan mata
✅ Menyokong kesihatan keseluruhan

Ok korang, jangan lepaskan peluang tau. Cepat hubungi Eina ya 019.227.5759

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.