Selamat Tahun Baru 2016

10:00 AM

Assalamualaikum

Walaupun dah seminggu kita di tahun baru, masih belum terlambat untuk Eina ucapkan Selamat Tahun Baru 2016


Alhamdulillah syukur, masih dipanjangkan umur dan masih diberi peluang bernafas hari ini. 

Harapan Eina, semoga terus istiqamah untuk menjadi muslimah yang lebih baik. Isteri yang lebih solehah, ibu yang lebih prihatin dan penyayang. Semoga seluruh keluarga Eina juga dipanjangkan umur, diberi kesihatan tubuh badan dan sentiasa dibawah lindungan Allah. Amiinnn

Semoga tahun ini lebih baik dan indah dari tahun-tahun sebelumnya. Semoga tahun baru ini akan membawa lebih keceriaan, kebahagiaan buat Eina sekeluarga dan kepada kita semua.

Semoga tahun 2016 ini juga membawa kejayaan dengan apa jua kita lakukan. Dan semoga bisnes Eina juga semakin berkembang dalam membantu keluarga dan orang ramai mengekalkan kesihatan. InshaaAllah Amiiinnn

Kalau ikutkan banyak sangat harapan kita kan, apa pun semoga semuanya dipermudahkan Allah dan terus kuat bersemangat menghadapi segala bentuk ujian dan dugaan yang mendatang.

Once again, Selamat Tahun Baru 2016 semua ;)

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.