Promosi Shaklee May 2021

12:26 PM

Assalamualaikum.

Alhamdulillah, dah masuk bulan May dah. Tak lama dah nak sambut Aidilfitri kan.

Hari Raya semua nak nampak cantik. Baju cantik, rumah cantik, muka pun mestilah nak cantik berseri juga kan. 😁

Ok, Eina nak share promosi Shaklee May 2021 kali ni istimewa untuk kalian yang pentingkan penjagaan kulit wajah yang sihat supaya nampak berseri, cantik dan awet muda.

Bulan ni, Shaklee offer Youth Skincare product sebagai item promo. Beli Youth Starter Set yang mengandungi 4 item didalamnya iaitu Youth Cleanser, Youth Toner, Youth Moisturizer-SPF50 dan Youth Night Cream dan add on mana-mana item Youth yang lain, Shaklee akan beri D'Daun Bag secara PERCUMA. Cantik sangat bag tu tau.

Promosi Shaklee May 2021


Promosi Shaklee May 2021

Cantik kan bag tu. 😍

Ok di bawah ni Eina share lebih detail set-set yang boleh kalian grab mengikut keperluan dan bajet kalian ok.

Youth Starter Set + Youth Eye Treatment
Youth Starter Set + Youth Eye Treatment

Youth Starter Set + Youth Night Cream
Youth Starter Set + Youth Night Cream (Rich)

Youth Starter Set + Youth Moisture Lock Day Cream
Youth Starter Set + Youth Moisture Lock Day Cream

Youth Starter Set + Youth Clay Mask
Youth Starter Set + Youth Clay Mask

Youth Starter Set + Youth Hydrating Gel Mask
Youth Starter Set + Youth Hydrating Gel Mask

Youth Starter Set + Youth Serum
Youth Starter Set + Youth Serum

Youth Starter Set + Youth Radiance C+E
Youth Starter Set + Youth Radiance C+E

Ok, setiap pembelian set promo di atas, kalian juga akan dapat FREE Membership worth RM35 dan juga FREE Postage worth RM10.

So, boleh pilih mana-mana set mengikut keperluan kalian ok. Kalau just nak try 1@2 item pun boleh jer. Contact Eina untuk konsultasi ok. 😊

Kalau nak register ahli dan terus beli di website, boleh klik sini >>> Daftar dan Order di Website Shaklee Di Sini

atau


You Might Also Like

1 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.