5 Tips Bagaimana Kekalkan Kecantikan Ketika Melancong

5:15 PM

Eina nak share sikit tips bagaimana kita nak kekal cantik ketika melancong. And, kegunaan skincare semasa bercuti. 



Tak lama lagi dah start cuti sekolah kan, mesti ramai dah plan nak bawa anak-anak bercuti.

Biasanya bagi kaum ibu-ibu ni, salah satu item wajib bawa ialah skincare. Betul tak? Hehe

Sebab apa skincare penting masa bercuti?

Sebabnya nak jaga kulit supaya tak kering, supaya tak sunburn and supaya sentiasa nampak segar & cantik. Haaa penting la tu kan. Hehe

Ok, tak kira anda melancong dalam negara atau luar negara, boleh ikut tips yang akan Eina kongsikan di bawah ini ya.

Moga bermanfaat. :)


Tips Kekal Cantik - Pastikan kulit kekal terhidrat. Gunakan pelembap yang betul dan 100% berasaskan tumbuhan


Tips Kekal Cantik - Jangan lupakan Serum. Serum bantu melindungi kulit dan melawan tanda-tanda penuaan


Tips Kekal Cantik - Sentiasa guna pembersih wajah selepas melakukan aktiviti luar


Tips Kekal Cantik - Gunakan Toner sebagai penyegar wajah. Bantu mengekalkan kelembapan kulit juga


Tips Kekal Cantik - Gunakan krim pelindung wajah untuk melindungi kulit dari UVA/UVB


Get Youth Travel/Trial Set at RM68 with purchase of minimum 200UV Youth Product.
Or buy Youth Travel/Trial Set at RM297 only.

 Youth Travel-Trial Set
Youth Travel/Trial Set - Ringan, mudah dibawa dan jimat space.

Nak order Youth Travel/Trial Set, terus Whatsapp Eina ok :)


~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/60192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews