Promosi Shaklee November 2019

9:30 AM


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua.

Alhamdulillah dah masuk bulan November. So, macam biasa, Eina nak share promosi Shaklee untuk bulan November 2019 ini.

Terdapat 4 promosi kesemuanya, iaitu ESP, Zinc Complex, Youth Skincare/Youth Travel Set dan Detox Set. Ini details untuk promosi sepanjang November 2019

#1 Promosi Shaklee November 2019: Beli 6 Percuma 1 atau Beli 2 Less 5% Energizing Soy Protein (ESP)



Baca juga:
7 Fakta ESP Shaklee
Kandungan Lemak Dalam ESP
Siapa Perlukan ESP?
Kenapa Perlu Ambil Protein dari ESP?
ESP Melengkapkan Masa Anda
Fungsi Protein Dalam Tubuh Badan
Koleksi Testimoni ESP Shaklee


#2 Promosi Shaklee November 2019: Beli 3 Percuma 1 Zinc Plus


Baca juga:
Keistimewaan Zinc Plus
Manfaat Zinc Untuk Kesihatan
Siapa Perlukan Zinc?


#3 Promosi Shaklee November 2019: Youth Skincare/Youth Travel Set



Ada 2 pilihan untuk dapatkan Youth Trial Set / Travel Set ini:

1. Beli Youth Travel Set dengan harga RM297

Atau

2. Beli Youth Travel Set dengan harga RM68 apabila anda membeli mana-mana produk YOUTH bernilai RM 800++ dalam satu resit. Anda juga akan dapat FREE Membership + FREE postage + Cashback bernilai ~RM 60.

Keistimewaan YOUTH Travel Set & Travel Case:

  • Lebih kecil dan ringan
  • Cantik dan unik
  • Mudah dibawa ke mana-mana
  • Skincare tidak tumpah dan tak penyek sebab Travel Case ni keras :)
  • Boleh dibawa dalam penerbangan kerana 100ml sahaja setiap botol
  • Didatangkan bersama beg lutsinar juga
  • Tidak dijual di mana-mana!



Comel kan Youth Travel Set ni. Bekas dia pun comel jer, bentuk luggage tu, kecil jer. Aishh memang comel la 😋

Ada 4 item di dalan Youth Travel Set ini iaitu Cleanser, Toner, Serum & Night Cream. Haaa, siap ada serum lagi. Mahal tu tau.

Untuk korang yang baru nak cuba Youth Skincare ni, Eina recommend korang grab dulu Travel/Trial Set ini ok.


Harganya pun berbaloi dengan item yang ada dalamnya tu. Kecil molek senang bawa kemana-mana. Balik kampung ke, pergi bercuti ke. Jimat space juga tu. 😉

Baca sini:
Fungsi Setiap Item Youth
Youth Skincare Sesuai Untuk Siapa
Koleksi Testimoni Youth Skincare

#4 Promosi Shaklee November 2019: PROVE IT Ready Set CLEANSE DAY 1-7 (Extended)

Ok untuk promo ini, Shaklee perkenalkan 2 jenis set untuk anda yang berhajat menurunkan berat badan secara sihat, dengan mendapat lebih tenaga juga kecergasan diri.

1. Jom Detox Set


Terdiri daripada 5 jenis produk yang membantu proses detoks.

1. Cinch Shake (Vanilla/Chocolate)
Memberikan tenaga segera dan berpanjangan
Membantu meningkatkan jisim otot dan pembinaan otot baru
Membantu membakar lemak visceral

2. Peppermint Ginger Plus
Membuang angin dan mengurangkan masalah kembung perut
Melegakan perut

3. Herblax
Membantu masalah sembelit
Mengempiskan perut
Melancarkan proses penghadaman

4. DTX Complex
Melindungi dan meningkatkan fungsi hati daripada toksin
Membantu membina semula sel-sel hati

5. Alfalfa Complex
Mencuci usus untuk membuang toksin
Membantu masalah penghadaman


2. Jom Vivix Set



Terdiri daripada 2 produk yang lebih premium untuk membantu proses detoks.

1. Vivix
Merencatkan sel lemak
Membantu meningkatkan metabolisme badan
Meningkatkan sistem imun
Meningkatkan kesihatan mata
Menyokong kesihatan seluruh badan
Menyokong kesihatan sendi

2. Cinch Shake (Vanilla/Chocolate)
Memberikan tenaga segera dan berpanjangan
Membantu meningkatkan jisim otot dan pembinaan otot baru
Membantu membakar lemak visceral

Melalui promo ini juga, anda berpeluang berkongsi dengan orang lain dan secara tidak langsung dapat menjana pendapatan bersama Shaklee.

Baca sini 👇👇👇
Prove It, Live It, Share It Challenge

Ini yang akan anda rasai jika anda mengikuti program Prove It, Live It, Share It

Reset Sistem Badan: Rasa sihat dan bertenaga dalam masa 7 hari! Menggalakkan aktiviti usus yang sihat, menyokong fungsi hati yang sihat, mengurangkan kembung, membakar lemak, dan memberikan pembersihan semulajadi badan anda.

Penyerapan nutrisi lebih baik: Dengan mengurangkan toksin dalam tubuh, ia akan menyerap nutrisi / khasiat makanan dan supplement dengan lebih baik. Maka anda akan berasa lebih sihat, lebih bertenaga, dan lebih hebat!

Kesihatan yang baik: Apabila badan anda bekerja dengan bagus dilengkapi dengan nutrisi lengkap, anda akan mendapat kesihatan yang lebih baik!

Cash Reward - Setiap keahlian baru yang register bawah kita, kita as upline akan dapat cash reward RM25 seorang.

Nak tahu lebih details tentang promo bulan ni atau ada apa-apa soalan, terus Whatsapp Eina ok :)


~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/60192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews