Kesinambungan Cerita "Haji Ilham"

8:00:00 pm

Tak habis lagi cerita "Haji Ilham" ni. Haha


Masa jemput dia kat sekolah tadi, sempat sembang2 sekejap dgn Teacher. Alhamdulillah, teacher cakap Ilham baik jer, ikut jer apa teacher suruh. Walaupun nampak letih, tapi dia tak meragam.

Balik tadi, sibuk dia tunjuk "Message Book" dia. Rupanya nak tunjuk Buku Panduan Simulasi Haji Cilik ni. Siap ada boarding pass lagi. Hehe

Kita simpan sebagai kenangan dan sebagai rujukan untuk akan datang ya Ilham.

~~~~~

Info :-
Eina Md Ali
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529) 
~ FB Pages : Vitamin Kesihatan Sejagat
~ Instagram : @kulit_cantik_halus_gebu~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews