Monday, 14 September 2015

Testimoni ESP untuk Pesakit Gastrik

Entri kali ni Eina nak share testimoni pengguna ESP yang bertujuan untuk legakan gastrik tapi dapat bonus lain juga. Kebanyakannya, consume ESP memang dapat kesan lebih best dari tujuan asal. 

Bagaimana ESP bantu legakan Gastrik?

ESP merupakan sumber protein unggul daripada kacang soya yang berkualiti tinggi dan tinggi sifat alkalinya yang dapat meneutralkan keasidan didalam perut. Di samping itu, nutrien protein yang terkandung didalam ESP sangat membantu membina sel-sel badan yang baru bagi menggantikan sel-sel lama yang telah rosak akibat hakisan oleh asid hidroklorik berikutan proses pencernaan makanan.

Baca lanjut disini >>> Apa itu Gastrik? Tips merawat Gastrik.

Ok jom baca sama-sama testimoni ESP :)

Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Assalamualaikum
Saya takde pengalaman istimewa pun pasal ESP. Tapi first kenal shaklee sebab nk cari ubat gastrik. Dah tak larat mkn ubat putih tu dah. Bulan posa selalu miss posa. Tapi sejak amalkan esp, posa tak pernah miss. Saya dah tua, dah 54, dulu selalu check darah, gula & kolesterol naik turun saja, tapi sekarang ubat klinik saya tak mkn dah, walaupun doktor bagi, gula & kolesterol maintain, doktor selalu puji, tu buat saya bangga.

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Assalamualaikum semua ;)
Meriah nya testimoni dgn ESP PROTEIN SHAKLEE ni ★★★★
Suka sbb byk manfaat dr Esp Protein ni. ...ct pun nak share pengalaman bila kita konsisten dgn ESP PROTEIN SHAKLEE ni♥♥♥♥♥

Setahun konsisten dgn ESP PROTEIN ni.....
Tujuan minum utk elakkn dr kene gastric sbb time keje tak MENENTU. ..selalu kene skip makan :(
Alhamdulillah,  skrg no more gastric ;) ;)
Tapi kita kene percaya la n amalkn pemakanan yg betul n sihat;)
Alang2 gastric pun dah kurang, amek alfalfa sekali utk kurangkn simptom RESDUNG. ..
Sekali lagi, Alhamdulillah. ..resdung yg DOKTOR kata dah teruk smp kene buat surgery, 90% improved ;);)
Yg paling best, berat badan ct from 63kg-58kg , awesome!!!!!!
Ni gabungan Esp Protein n Alfalfa ;)

Terus buat keputusan jadi ahli ;) tq so much ummi ku Siti Khadhijah Ibrahim sbb perkenal kn shaklee ;)
N now tambah kan lagi SR VIT C SHAKLEE ;)
Lihat je la hasil kulit ku, awwww ;) :)

Best kan;);)
Pada sape yg tak try lagi ESP PROTEIN SHAKLEE NI,  cepat2 la try ;)
Tak rugi, malah byk sgt manfaat nya ;)

~~~~~
Nota:- Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

"Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”
Info :-
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529) 
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...