Apa Perlu Kita Buat Jika Masih Belum Berjaya?

9:38 PM

Bukan senang nak senang, tak susah nak susah. Ingin berjaya perlukan usaha yang berterusan dan jangan pernah putus harapan, jangan pernah putus asa. 

Perbetulkan niat, kenapa ingin berjaya? Perlu fokus dan tetapkan matlamat. Doa, usaha & tawakal. Buat kerana Allah.

Siapa yang follow Dr Azizan Osman, mesti selalu baca motivasi & tips yang dikongsikan oleh beliau. Entry ni, Eina nak share 9S yang perlu kita buat jika masih belum berjaya yang Dr Azizan Osman share di FB beliau. Ia sangat bermanfaat juga bagus untuk peringatan.

#Credit to Dr Azizan OsmanJom follow DAO 


Dah habis baca, jom kita praktikkan. :)

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.