Testimoni ESP Untuk Gastrik

10:30 AM

testimoni gastrik, testimoni esp untuk gastrik, gastrik


Ramai yang tak sedar, mereka sebenarnya pengidap GASTRIK.

Ini yang terjadi pada suami Eina sendiri. Dia tak sedar selama ni dia pengidap gastrik. Antara simptom yang selalu suami Eina hadapi ialah tak boleh makan lewat dan perlu ambil makanan berat pada setiap hidangan.

Kalau dia terlewat makan, nanti angin akan naik ke kepala, then dia terus jadi migrain. After dia makan, mostly dia akan muntahkan balik makanan tu. Kadang tu, boleh jadi seram sejuk dan kadang-kadang tu demam tiba-tiba.

So, bila cerita simptom-simptom ni pada yang lebih arif, rupa-rupanya suami Eina ada masalah gastrik.

Selain dari pengambilan ubat dan makan dengan teratur, anda boleh juga amalkan ESP, sebab ESP dapat meneutralkan keasidan dalam perut. Ia mengenyangkan dan tidak memedihkan perut.  

Eina nak share satu testimoni pesakit gastrik yang berjaya kurangkan gastriknya dengan pengambilan ESP.      

Kenapa Perlu Ambil Protein Dari ESP

testimoni gastrik, testimoni esp untuk gastrik, gastrik


GASTRIK TERUK SAMPAI PENGSAN

“Wawa dulu ada pengalaman gastrik teruk sampai pengsan. Ni waktu zaman belajar 2010/2011

Tak boleh langsung lapar, tak boleh langsung kenyang. Alih-alih badan yang kurus kering sebab makan cukup syarat. Hehe

Kat rumah memang prepare ubat gastrik dalam peti ais. Sampai macam kalih dah. Dulu tak suka makan ubat tu sebab rasa macam ubat gigi kan.

Lepas jump ESP tahun 2014, wawa makan ESP tak henti sampai sekarang. Alhamdulillah, belum pernah kena gastrik lagi. Ubat pun dah lama tak jumpa. Alhamdulillah shaklee effect pada wawa”

******
Ada masalah gastrik, bolehlah ikhtiar dengan ESP ni ya. Untuk sebarang pertanyaan, boleh direct wasap Eina ok. 😊

~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews