Reward dan Hadiah Cabutan Bertuah Shaklee

4:18 PM

Siapa tak suka bila dapat barang FREE kan? Semua orang suka kalau ada orang bagi barang free, betul tak? Eina pun suka. Hehe

reward shaklee, hadiah cabutan bertuah  s2ufamilies

Terima kasih kepada super upline Eina, Master Dosh dan Master Iffah Anuar kerana bermurah hati bagi reward dan hadiah cabutan bertuah kat anak cucu #s2ufamilies. Moga sentiasa dirahmati Allah dan dimurahkan rezeki selalu.

Bertuah rasa berada dalam #s2ufamilies dan group #Viktoria ni. Dalam group kami, walaupun ada yang tak pernah bersua muka, tapi hubungan semua orang dah macam adik-beradik. Tak kedekut berkongsi ilmu, kadang-kadang tu jadi pendengar yang setia juga tau. Kalau ada apa-apa masalah, semuanya tolong menolong. Selalu dapat kata-kata semangat dan positif. Memang best.

Ramai yang share koleksi hadiah yang mereka dapat, semuanya best-best. Ada yang dapat melebihi RM600 tau, free jer. Best sangat

reward shaklee, hadiah s2ufamilies

reward shaklee, hadiah s2ufamilies

reward shaklee, hadiah s2ufamilies

reward shaklee, hadiah s2ufamilies



Korang nak join group Eina tak? Bukan setakat dapat ilmu jer, ada rezeki lebih boleh dapat macam-macam reward atau hadiah juga tau. Best sangat 😋

Berminat, wasap Eina ok :)

eina md ali, pengedar shaklee usj subang jaya, cod shaklee subang jaya

You Might Also Like

0 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews