Review Applications Muslim Pro

5:02 PM

Assalamualaikum. Salam Jumaat ❤

Guys, dah ada apps Muslim Pro?



apps Muslim Pro


Eina sangat-sangat recommend korang download this apps ok.

Ada banyak info, petunjuk, ilmu yang sangat bermanfaat untuk kita.

features Muslim Pro


Kalau korang travel kemana-mana, apps Muslim Pro ni ada petunjuk arah kiblat dan boleh check waktu solat. Then boleh set bunyi azan ikut kawasan korang masa tu tau. Eina suka sangat feature ni, pada Eina memang penting.

Then, kita boleh juga baca ayat-ayat suci Al-Quran dan terjemahannya sekali thru this apps, macam on the go gitu la. Sangat bagus dan mudah kan.

ayat al-quran muslim pro


Even kita boleh juga dengar bacaan ayat suci Al-Quran yang merdu dari apps ni. Serius, tenang jer rasa. 😌

Before this, tak ada voice terjemahan dalam Bahasa Melayu. But, terbaru dah ada voice terjemahan Bahasa Melayu dari suara Neelofa. Dan bacaan yang sangat merdu dari Ustaz Fakhrul (UNIC). So, kita just tekan play jer mana-mana surah yang kita nak dengar. Best đŸ‘đŸ»

MAKNA by Neelofa, Muslim Pro


tweet Neelofa, Muslim Pro



Actually, dengan apps ini jugalah Eina akan buka & explore untuk tenangkan diri. Memang banyak manfaat 😊

So guys, sila download cepat ok 😉

You Might Also Like

0 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews