Promosi Shaklee Ogos 2019

3:30 PM

Assalamualaikum. Welcome to August month.

 


Ok, macam biasa setiap awal bulan, Eina akan update promo terbaru dari Shaklee. Baca sampai habis ok. :)

Live Amazing with Vivix

promo shaklee ogos, vivix
 
1. Beli 6 botol Vivix, dapat PERCUMA 1botol Vivix lagi. Harga pasaran RM2,850
(Yang ni paling jimat tau, boleh share 1 family, share dengan kawan-kawan pun boleh)

2 .Beli 2 botol Vivix. Dapat discount 5%. Harga pasaran RM902.50.

Setiap pembelian promo di atas, automatik dapat FREE Membership & CASH BACK. Untung sangat ni, tak perlu bayar registration fee, dapat bonus juga tu 😍

So, pengamal tegar Vivix, cepat grab this promo ok. Untuk yang belum jadi member, this offer memang sangat berbaloi tau. 



Shakleebaby Promo

promo shaklee ogos, shakleebaby


Buy 1 Free 1 (Shakleebaby Lotion or Shakleebaby Massage Oil). 
1. Beli Shakleebaby Lotion, anda dapat 1 lagi FREE Shakleebaby Lotion.
2. Beli Shakleebaby Massage Oil, anda akan dapat 1 lagi FREE Shakleebaby Massage Oil


EXTENDED PROMOđŸ’„

1. New Youth Mask





Dengan setiap pembelian Youth Mask (2 item, Purifying Clay Mask dan Hydrating Gel Mask) berharga RM297.50, anda akan dapat 
  • FREE Youth Facial Brush
  • FREE Youth Organza Bag
  • FREE Youth Mask Usage Guide.

FREE Youth Radiance C+E

promo percuma youth radiance c+e

Promo ini sedang berlangsung bermula 1 July 2019 lagi dan akan tamat pada 31 Ogos 2019. So, bulan ni anda masih lagi berpeluang untuk grab Youth Radiance C+E ini secara PERCUMA ok.

Beli mana-mana produk Youth Skincare dengan melebih 200uv. Dapat percuma Radiance C+E bernilai RM412.50.

Keistimewaan Youth Radiance C+E 


Shakleebaby Set

promo shakleebaby

Untuk Promo Shakleebaby set ini. Beli mana-mana 3 unit Shakleebaby (Shakleebaby Lotion or Shakleebaby Massage Oil) anda dapat Towel dan Bag secara percuma.

Discount 30% akan diberikan untuk setiap satu produk Shakleebaby.


Welcome Set Promo
 
promo welcome set shaklee

 
Promosi Jom Shaklee ini masih berlangsung sehingga 30 Sept 2019 (Khas untuk New Member).

Istimewa untuk anda pengamal tegar Shaklee atau dah lama nak jadi ahli, boleh grab this BEST OFFER ok 😍

Shaklee offer Starter Packs dengan harga less 10% dari harga ahli biasa! Memang khas untuk anda yang belum lagi manjadi ahli Shaklee. So, sangat berbaloi & jimat banyak đŸ€©

✅ Harga - Diskaun 10% dari harga ahli biasa
✅ FREE Membership worth RM65
✅ FREE Postage worth RM10
✅ FREE Paper Bag
✅ Dapat Cash Rebate juga



Nak tahu lebih lanjut, boleh wasap Eina 👇

www.wasap.my/60192275759/PromoOgos

eina md ali, pengedar shaklee usj subang jaya

You Might Also Like

0 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews