Promosi Shaklee April 2021

8:00 AM

Promosi bulan April istimewa sempena menyambut bulan Ramadan tidak lama lagi. Bulan ini Shaklee lebih fokus kepada produk-produk yang boleh bantu kalian berpuasa dengan lebih sihat dan cergas.


Lihat poster di bawah.

Promosi Shaklee April 2021


Ok, pembelian mana-mana produk di dalam poster dengan minimum 100UV dalam satu resit, kalian boleh beli Shaklee Limited Edition Shaker dengan harga RM8.50 sahaja. Harga asal shaker tu RM18 ya. Tapi bulan ni Shaklee offer RM8.50 sahaja. Rugi tak grab.

Kalian juga layak mendapat FREE Membership dan juga FREE Postage dengan pembelian RM300 ke atas. So, memang berbaloi ok.

Boleh pilih Set Combo Ramadan seperti cadangan di bawah mengikut keperluan kalian ok.

So, nak lebih jimat, lebih untung dan nak beli Shaklee Limited Edition Shaker tu, boleh pilih mana-mana Set Combo Ramadan di atas mengikut keperluan kalian ok.

Berminat nak order, boleh terus contact Eina di Whatsapp +60192275759

Ingin daftar dan beli sendiri di website, klik DI SINI

Sebarang bantuan atau pertanyaan terus hubungi Eina ok. 

Jom Berpuasa bersama Shaklee. 😊

You Might Also Like

2 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.