Testimoni Vivix untuk Masalah Cyst

6:20 PM


Ikhtiar dengan suplemen Vivix untuk masalah Cyst. Tak habis lagi sebotol Vivix, Alhamdulillah Cyst mengecut dari 3.8cm kepada 2.5cm 😍

Testimoni Vivix untuk Masalah Cyst
Doktor suggest ambil banyak makanan yang tinggi antioksida.

Vivix merupakan campuran proprietari saintifik termaju kami berasaskan anggur muscadine – salah satu buah-buahan semula jadi paling sukar diperolehi dan paling berkuasa. Anggur muscadine mengandungi rangkaian lengkap polifenol yang ditemui dalam anggur lain. Tidak seperti anggur lain, muscadine mengandungi pekatan luar biasa asid elagik dan elagitanin yang apabila digabungkan dengan polifenol lain, menghasilkan kuasa antioksidan yang sangat hebat.

Di Shaklee, kami memanfaatkan keberkesanan anggur muscadine ini ke dalam setiap botol Vivix menggunakan proses pengekstrakan berpaten untuk mendapatkan kepekatan yang tinggi dan mengekalkan bioaktif polifenol.

Dapatkan Twinpack Vivix sekarang 👇
Promo sah sehingga 28hb Feb 2019

 
Harga Diskaun 10% dari harga ahli biasa
FREE Membership worth RM65
FREE Postage worth RM10
FREE Cooler Bag boleh bawak travel untuk kekalkan suhu sejuk Vivix
Dapat cashback juga 


Vivix Untuk Penyakit Vertigo 

Sebarang pertanyaan lanjut, hubungi Eina ok ;)

 

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.