Keistimewaan Youth Radiance C+E

10:30 AM

Rangkaian penjagaan kulit YOUTH direka untuk bekerjasama bagi menghasilkan keputusan yang menakjubkan. Diformulasi dengan bahan-bahan aktif anti penuaan dalam setiap produk rangkaian ini, YOUTH memberikan manfaat bersifat rawatan di dalam regimen ini.

Sempena promo FREE Radiance C+E dengan setiap pembelian Youth Renew & Maintain Set bulan ini, Eina nak cerita lebih details mengenai kebaikan dan keistimewaan Youth Radiance C+E yang sangat best ini.

Keistimewaan Youth Radiance C+E

Youth Radiance C+E berbentuk kapsul berdos-tunggal yang mudah digunakan ini adalah berasaskan tumbuh-tumbuhan vegan, 100% terbiodegradasi dan diformulasi tanpa bahan pengawet.

Antara bahan-bahan yang digunakan ialah 20% Vitamin C Tulen, Vitamin E, Raspberi. Dos sebanyak 20% vitamin C tulen yang berpaten dan vitamin E serta ekstrak sel raspberi membantu untuk menegang, mencerah, dan mengurangkan kehadiran garisan halus dan kedutan.20% Vitamin C Tulen di dalam Youth Radiance C+E ini berfungsi membantu kematangan kolagen, bantu mengawal penghasilan melanin, melindungi kulit dari radikal bebas serta sinaran UV, meningkatkan ketengangan kulit, mengurangkan garis-garis halus, kedutan dan jeragat, juga memperbaiki tona kulit secara keseluruhannya.


 

Fungsi Vitamin E pula ialah melindungi lipid kulit dan protein daripada pengoksidaan, melindungi kulit daripada radikal bebas serta membantu mencegah penuaan pra-matangRaspberi pula digunakan bagi membantu memperbaiki struktur dermis, membantu pembentukan pengawalselia kulit, bantu meningkatkan ketegangan dan keanjalan kulit, mengurangkan garis halus dan kedutan juga membantu mencegah penuaan pra-matang.


Fungsi dan Kebaikan Youth Radiance C+E

Fungsi Youth Radiance C+E juga mengurangkan kehadiran tompok usia, melicinkan tekstur kulit, dan memperbaiki tona kulit secara keseluruhan. Untuk kesan yang lebih menakjubkan, gunakan bersama rejimen penjagaan kulit anda selepas menggunakan serum.
 
Youth Radiance C+E, mengurangkan kesan akibat kerosakan UV kepada kulit dan memelihara serta melindungi kulit

Youth Radiance C+E, membersihkan sel-sel kulit mati, menjadikan kulit lebih lembut dan lebih licin
 
Youth Radiance C+E, Membantu mencerahkan kulit, meratakan tona kulit, memudarkan parut, mengurangkan garis halus dan kedutan juga mengurangkan tompok penuaan dan pigmentasi
 
Youth Radiance C+E, menjadikan kulit lebih licin, lebih anjal dan lebih muda

YOUTH™ adalah sebuah revolusi. Dengan lapan paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya cara hidup anda, kerosakan persekitaran, atau penuaan semulajadi.

Bulan ini anda berpeluang memiliki Youth Radiance C+E yang bernilai RM412.50 ini secara percuma dengan pembelian Youth Renew & Maintain Set.


Dapatkan sekarang untuk penjimatan lebih daripada RM700. Baca details promo di sini >> Promo Disember 2018

Sebarang pertanyaan dan kemusykilan, hubungi Eina ok.

~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/60192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya - Eina Md Ali
Facebook Page: Eina Md Ali - Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.