Testimoni Vivix Untuk Penyakit Vertigo

2:18 PM

Testimoni Vivix Untuk Penyakit Vertigo

Alhamdulillah, selepas mencuba 3 botol Vivix, mak saya dah pulih dari penyakit Vertigo dan tangan kebas pun dah kurang ๐Ÿ˜



Mak saya vertigo, dah macam-macam, pergi sensei, homeopathy, hospital masih tak settle. Lastly saya bagi Vivix kat mak. Alhamdulillah lepas 3 botol mak dah sembuh dari Vertigo, sekarang mak maintain vitamin biasa jer, kebas-kebas tangan mak pun dah kurang. Alhamdulillah

⚛️ Vivix
.
๐Ÿ’“ Mengandungi 4 BAHAN UTAMA yang memang penting untuk kesihatan MENYELURUH, baik otak mahupun organ dalaman serta tubuh badan yang lain.
๐Ÿ’“ ANTI OKSIDA yang TINGGI. Boleh membantu mencegah pertumbuhan plaque.
๐Ÿ’“ Mengekalkan pertumbuhan NEURON (Sel Saraf)
๐Ÿ’“ Menggalakkan penuaan yang sihat dari peringkat DNA sel tubuh kita, jadi sel pembiakan juga bertambah sihat.
๐Ÿ’“ Membantu pencegahan kanser (uterus dan prostat)
๐Ÿ’“ Memperbaiki daya tahan badan
.
Beli Twinpack Vivix sekarang dengan FREE Membership dan banyak lagi bonus lain. ๐Ÿ‘

Vivix Untuk Stroke 

Whatsapp for more details ok.


~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews