Testimoni Youth Mask Shaklee

4:57 PM



Alhamdulillah, ramai yang dah suka dengan hasil Youth Mask ni. Termasuklah Eina sendiri. 😊

Antara Hydrating Gel Mask (Gold) dan Purifying Clay Mask (Charcoal), Eina lebih suka Clay Mask. Tapi, sebenarnya dua-dua mask ni best tau. Ada fungsi-fungsinya tersendiri untuk hasilkan kulit cantik.

Ok, ini testimoni Eina sendiri

 

Lepas pakai Youth Mask ni, Eina rasa kulit lebih bersih dan licin. Then, kulit akan jadi glowing dan nampak fresh jer. 😍

Yang color charcoal tu, Youth Purifying Clay Mask. Tugasnya untuk detox. Bantu keluarkan toksin dan juga blackhead. Kulit kasar pun boleh jadi halus tau. Bantu kecilkan liang pori juga. 😍

Then yang color gold tu, Youth Hydrating Gel Mask. Fungsinya pula untuk keserian dan kecerahan wajah. Melembapkan kulit juga. Sebab tu Eina selalu sapu di bahagian pipi jer. 😋

Kalau selalu sangat terdedah dengan aktiviti luar, digalakkan pakai selang sehari ya, nak pakai setiap hari pun boleh (bergantung kepada individu). Hasilnya, memang best 👍


Eina kongsikan testimoni dari kawan-kawan lain juga

Testimoni Youth Mask - Kulit nampak lebih cerah dan glowing. Pores cepat kecut

Testimoni Youth Mask - Jerawat cepat kecut

Testimoni Youth Mask - Kulit rasa fresh, bersih, kurang berminyak dan moist

Best kan? Jom pakai #youthmask 😉


~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp :
www.wasap.my/60192275759/YouthMask
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina




eina md ali, pengedar shaklee usj subang jaya, shaklee subang jaya

You Might Also Like

1 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews