Ketahui Rahsia Youth Skincare

4:43:00 pm

Hari Khamis lepas, 15hb Mac 2018 kelas #MaestroAcademyEliteProject cerita lebih mendalam tentang skincare terbaru Shaklee iaitu Youth 😍.



Korang tau tak Shaklee nak hasilkan skincare Youth ni, ambil masa 8 tahun kajian tau. Bukan 8 minggu atau 8 bulan. Lama tu 8 tahun, bukan simply2 jer hasilkan skincare untuk korang. Banyak ujian & banyak kajian dibuat sebelum betul-betul dipasarkan. Bahan-bahan yang digunakan semuanya berasaskan tumbuh-tumbuhan. Ada 5 bahan botani yang digunakan (Refer pic above)



Skincare Youth ni jugak ada 8 paten dan termasuklah juga paten-paten pending (masih dalam proses)

APA ITU PATEN?


Ada 4 paten yang diluluskan (granted) untuk Youth

1. US 6036946 A - Methods for protecting skin from damaging effects of ultraviolet light
2. US 6174519 B1 - Composition for protecting skin from damaging effects of ultraviolet light
3. US 6235272 B1 - Composition for protecting skin from damaging effects of ultraviolet light
4. US 6015548 A - High efficiency skin protection formulation with sunscreen agents and antioxidants


4 paten lagi sudah difailkan, tapi masih pending untuk granted sahaja. Untuk menjaga kualiti dan standard sesuatu produk, produk tersebut haruslah dipatentkan bagi mengelakkan formula produk itu di curi atau di tiru penghasilannya.

Produk Youth ni juga, tidak diuji ke atas haiwan tau. Shaklee uji terus pada manusia. Haa berani tak? 😃



Shaklee buat ujian pada 100 orang wanita dari semua peringkat usia. Hasil ujian klinikal yang telah dijalankan, 100% WANITA MEMILIKI KULIT KELIHATAN LEBIH MUDA & 2/3 DARIPADA WANITA TELAH MENGUBAH USIA KULIT MEREKA KEPADA SEDEKAD LEBIH MUDA. Tanpa kompromi ni tau. Wowww 😍

Terdapat 2500 bahan yang tidak digunakan dalam penghasilan Youth dan ini adalah sebahagian daripadanya. 



Bukan setakat belajar pasal produk Youth jer semalam, siap belajar cara guna & cara urutan muka dengan betul lagi 😄. Terima kasih cikgu Wana 😉


 
Korang guna skincare apa sekarang ni? Pastikan bebetul selamat & sesuai dengan kulit korang tau. Youth Shaklee ni sesuai untuk semua jenis kulit. Kaum lelaki pun boleh guna tau 👍☺️


Next entry nanti Eina share gambar cikgu Wana sebelum dan selepas guna Youth ni. Korang tengok sendiri la ya. Jangan ternganga plak

Anda nak join team hebat kami? Whatsapp Eina untuk lebih lanjut ya.
#RoadToSuccess
#MFSEmpire


~~~~~
Agen Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

My Google+

Pageviews