Youth Shaklee untuk Kekal Muda Jelita

12:29 AM

Assalamualaikum.

Ok kali ni, Eina akan ceritakan sikit lagi tentang skincare terbaru dari Shaklee yang sangat best dan hebat ini iaitu YOUTH. Tengah meletop sekarang ni, baru 3 hari di pasaran, Shaklee dah kehabisan stok. wahhhhh 😁

Apa yang best sangat set penjagaan kulit Youth ni?YOUTH™ menawarkan produk yang dicipta secara harmoni dengan alam semulajadi malah dibuktikan secara klinikal – memberikan anda keputusan klinikal tanpa kompromi

Janji kami adalah penjagaan kulit YOUTH™ bukan hanya meningkatkan kesihatan kulit anda secara dramatik, malah ianya 100% dijamin mampu mengubah usia kulit anda menjadi lebih muda. Sememangnya menakjubkan.Produk penjagaan kulit yang direka untuk memastikan dunia memandang anda semuda anda melihat diri anda.

Dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit antarabangsa.Kami telah buktikan yang anda tidak perlu mengorbankan keselamatan dan ketulenan untuk keberkesanan.

Ya. 100% para wanita mempunyai kulit yang kelihatan lebih muda, dengan penambahbaikan hanya dalam 7 hari, dan dengan penggunaan yang berterusan, 2/3 telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad yang lebih muda.
.
Kesemua produk kami direka dan dihasilkan tanpa bahan kimia yang merbahaya dan tiada bahan-bahan yang mungkin dipersoalkan seperti produk-produk lain yang memberikan impak kepada anda dan planet kita.

.

Kami telah menguji lebih daripada 350 bahan pencemar, racun perosak, dan bendasing pada setiap bahan botanikal baru, sebanyak 3 kali ganda berbanding dengan yang diperlukan. Malah, kami telah menjalankan lebih daripada 100,000 ujian kualiti setiap tahun untuk memastikan yang produk kami selamat.
.
Kami sentiasa mengutamakan Bumi – kami adalah syarikat yang pertama dalam dunia yang telah berjaya menyeimbangi pelepasan karbon supaya tiada jejak karbon yang tertinggal pada planet kita.

Hebat tak? Hebat kan ;)

Ok, sambung baca bahan-bahan yang digunakan di dalam Youth Complex dan bahan-bahan yang tidak digunakan dalam formulasi Youth. Klik link bawah ni ya 👇

Kuasa Botanikal Youth Complex


* Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)