Promo Shaklee Oktober 2020

8:00 AM


Lama Shaklee tak buat promo disebabkan stock tersangat-sangatlah terhad dengan demand yang sangat tinggi sejak awal PKP hari tu.

Start bulan ni dan seterusnya, InsyaAllah stock Shaklee akan kembali normal dan InsyaAllah cukup untuk semua pengguna.

So, bulan ni juga Shaklee kembali dengan promo yang sangat-sangatlah best untuk korang grab.

Boleh tengok kat poster di bawah ya.

Promo Shaklee untuk bulan Oktober 2020

1. Shaklee Best Sellers Set

Mengandungi 5 item iaitu

Vitamin C - Menguatkan imun sistem. Untuk kulit yang sihat juga untuk kesihatan gigi, gusi dan tulang

B-Complex - Membantu menukar makanan kepada tenaga untuk sel-sel anda dan menggalakkan fungsi tubuh yang normal

ESP - Sumber Protein non-GMO. Tinggi dengan kalsium. Membantu mengurangkan kadar kolesterol dan memberikan tenaga yang berterusan

Omegaguard - Membekalkan asid lemak penting omega-3 untuk kesihatan sendi dan menggalakkan peredaran darah yang sihat serta mengurangkan keradangan

Ostematrix - Diformulasi dengan kalsium, ​vitamin D, magnesium dan ​empat nutrien pembina tulang untuk membantu ​menjaga tulang dan gigi ​yang kuat dan sihat.


Setiap pembelian set ini anda juga dapat

👉FREE Membership (worth RM35)
👉FREE Postage (worth RM10)
👉FREE 25th Anniversary City Bag (worth RM25, while stock last)

😍

2. Shaklee Viva Vivix Set


Mengandungi 2 botol Vivix dalam set ini dan kebaikannya ialah

✅Menguatkan imun sistem
✅Meningkatkan tenaga dalam badan
✅Menyokong kesihatan minda
✅Membantu mengawal gula dalam darah
✅Membantu melindungi sel badan
✅Menyokong kesihatan jantung
✅Membantu mengawal berat badan
✅Menyokong kesihatan mata
✅Melambatkan proses penuaan

Setiap pembelian set ini anda juga dapat


👉FREE Membership (worth RM35)
👉FREE Postage (worth RM10)
👉FREE 25th Anniversary City Bag (worth RM25, while stock last)
👉Cash back RM38

😍

Promo ini akan bermula pada 6hb Oktober hingga 31 Oktober 2020 ni.

Untuk korang yang nak beli produk + join ahli, sangatlah untung kalau korang grab promo bulan ni ok.

Jangan lepaskan peluang tau 🤩
 
Kenapa korang perlu percaya dengan produk Shaklee

✅ Ia sudah berada lebih 50 tahun di pasaran dunia
✅Ia dijamin HALAL dari Badan Islam yang diiktiraf oleh JAKIM iaitu Islamic Services Of America Since (ISA) 
✅ Ia dijamin selamat dengan lebih 100,000 ujian kualiti setahun 
✅ Ia dijamin berkesan dengan lebih 100 terbitan saintifik bertulis 
✅ Ia mesra alam kerana ia tidak bertoksik, bahan-bahan yang selamat untuk anda, rumah anda, dan juga bumi


Kalau nak register ahli dan terus beli di website, boleh klik sini >>> Daftar Online di Website Shaklee

Lepas tu whatsapp Eina untuk proses seterusnya ok. Klik Sini Untuk Terus Whatsapp Eina

You Might Also Like

4 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.