Testimoni ESP Shaklee Untuk Tambah Tenaga

10:00:00 am


Mostly yang sudah minum ESP ni, memang akan in love terus dengan ESP. Kesan paling cepat dan ketara yang akan anda rasa ialah badan rasa lebih bertenaga 😊

Eina kongsikan pengalaman yang sudah ambil ESP

Ambil ESP semasa mengandung trimester ke-3, badan rasa bertenaga dan kurang rasa nak mengunyah. Baru jer seminggu berpantang, orang dah tegur 'laju jer berjalan', macam dah habis pantang jer. ;)

Ambil ESP semasa berpantang anak no.2, badan memang bertenaga masa pantang compare masa berpantang anak 1st. Yang paling best, berat badan pun turun dengan gembira. Dari 97kg kepada 65kg selepas pantang. Best sangat rasanya :)

Alhamdulillah, ESP telah menjadikan ramai jatuh cinta kepadanya. Anda bila lagi?

Hubungi Eina, untuk dapatkan ESP dengan harga istimewa sempena promo bulan Januari 2019.

~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews