Testimoni Eyebag & Garis Halus Berkurang dengan Youth Eye Treatment

3:12 PM


Eina nak share testimoni Eina sendiri dengan Youth Eye Treatment ni ya.

Sebelum tu, Eina senaraikan sikit fungsi Youth Eye Treatment ni secara ringkas ok.

๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Mengurangkan penampilan garis halus dan kedutan di sekeliling mata
๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Mengurangkan sembap dan lingkaran hitam
๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Menghilangkan kedutan di sisi luar lipatan mata
๐Ÿ‘๐Ÿ‘ Menghidrat serta menyegarkan mata

Selain dari Skincare Youth, Eina juga guna Youth Eye Treatment ni untuk masalah eyebag, lingkaran gelap bawah mata dan juga garis halus di sekitar mata Eina.

Ok, ini hasil 10 HARI selepas guna Youth Eye Treatment, nampak tak? ๐Ÿ˜

Testimoni Youth Eye Treatment

Gambar sebelum tu, Eina ada apply foundation dan juga loose powder untuk tutup eyebag dan lingkaran hitam bawah mata Eina, tapi still nampak jelas juga lingkaran hitam bawah mata & garis-garis halus tu ๐Ÿ™„

Gambar selepas tu, Eina memang tak pakai apa2 pun ๐Ÿ˜ฌ. Just pakai Moisturizer Youth jer masa tu.

Teruja sangat dengan hasil 10 hari konsisten apply Youth Eye Treatment ni. Garis halus dan kurang, lingkaran hitam bawah mata pun dah pudar, mata pun dah tak sembab. Sangat puas hati :)

Maka Youth Eye Treatment ini akan jadi ‘toy’ baru Eina waktu pagi dan juga sebelum tidur ๐Ÿ˜

Keistimewaan Youth Eye Treatment 

Nak tanya apa-apa, boleh wasap Eina ok.


~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews