Cinch Energy Tea Mix Pengganti Kafein

12:32 PM


Cuaca panas, tekak kering, mata ngantuk πŸ™„

Terbayang air apa jer tu? Kafein ke? πŸ€”

No, no, no πŸ‘Ž

Korang nak tak, alternatif untuk korang kurangkan kafein ni? It's Cinch Tea Mix 😊



Cinch Energy Tea inilah yang banyak bantu Eina di kala mata bagai layu dihujung mekar 😜

Special tau Cinch Tea ni, ada 4 jenis kombinasi extract tea didalamnya. Iaitu
1. Matcha Green Tea Powder
2. Red Tea Extract
3. White Tea Extract
4. Rooibos Red Tea Extract.

Sangatlah bagus untuk hilangkan ngantuk dan tambah tenaga tau. Then, ia bantu kita kembali fokus, mata terus cegak macam ni 😳, hehe

Istimewa juga untuk anda, anda dan anda yang nak maintain berat badan, ia bantu tingkatkan metabolisme kita ok, ia bantu membakar lemak tidak perlu dengan efektif dan cepat. Haa best kan? πŸ˜‹

Bancuh sejuk-sejuk uiii sangatlah sedap dan fresh ok 🀀

Harga sekotak RM131 sahaja. Ada 28 sticks didalamnya. Boleh minum bila-bila masa. Panas ataupun sejuk. πŸ‘

So, kalau nak cuba Cinch Energy Tea Mix ni, whatsapp Eina ok

Klik Sini Untuk Terus Whatsapp Eina

Atau
 

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)