Cinch Energy Tea Mix Pengganti Kafein

12:32:00 pm


Cuaca panas, tekak kering, mata ngantuk ๐Ÿ™„

Terbayang air apa jer tu? Kafein ke? ๐Ÿค”

No, no, no ๐Ÿ‘Ž

Korang nak tak, alternatif untuk korang kurangkan kafein ni? It's Cinch Tea Mix ๐Ÿ˜Š



Cinch Energy Tea inilah yang banyak bantu Eina di kala mata bagai layu dihujung mekar ๐Ÿ˜œ

Special tau Cinch Tea ni, ada 4 jenis kombinasi extract tea didalamnya. Iaitu
1. Matcha Green Tea Powder
2. Red Tea Extract
3. White Tea Extract
4. Rooibos Red Tea Extract.

Sangatlah bagus untuk hilangkan ngantuk dan tambah tenaga tau. Then, ia bantu kita kembali fokus, mata terus cegak macam ni ๐Ÿ˜ณ, hehe

Istimewa juga untuk anda, anda dan anda yang nak maintain berat badan, ia bantu tingkatkan metabolisme kita ok, ia bantu membakar lemak tidak perlu dengan efektif dan cepat. Haa best kan? ๐Ÿ˜‹

Bancuh sejuk-sejuk uiii sangatlah sedap dan fresh ok ๐Ÿคค

Harga sekotak RM131 sahaja. Ada 28 sticks didalamnya. Boleh minum bila-bila masa. Panas ataupun sejuk. ๐Ÿ‘

~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews