4 Mekanisma Vivix Shaklee

2:51 PM


Vivix, vivix shaklee, agen anti penuaan

Satu PENEMUAN REVOLUSIONARI dalam anti-penuaan pada tahap sellular.

Satahun yang lalu, Shaklee memperkenalkan Vivix®, produk supplemen revolusinari anti-penuaan dalam pertarungan melawan penuaan pada tahap sellular. Lebih 1 Juta botol Vivix® telah pun dijual.

Vivix® merupakan supplemen anti-penuaan terbaik didunia yang dibangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee, Syarikat No.1 supplemen makanan di Amerika.

Didalam ujian makmal, ramuan Vivix® tekah menunjukkan impak kepada empat mekanisma penting penuaan pada tahap sellular.

4 Mekanisma Penuaan Pada Tahap Sellular

1. Kerosakkan DNA
* Setiap hari, setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan-serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu "typo" (kesilapan dari yang asal) yang akan menggangu fungsi sel dan panjang umur.
* Ramuan Vivix® melindungi dan memperbaiki sellular DNA

2. Pengawalan Genetik
* Pengawalan genetik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap sellular.
* Didalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan Vivix® mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular

3. Pengeluaran Tenaga Yang Kian Menurun Oleh Sel-Sel.
* Mitochondria (penjana tenaga) didalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun fungsi sel turut menurun.
* Ramuan Vivix® menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mithochondria untuk meningkatkan tahap tenaga didalam sel.

4. Penimbuhan Protin AGE
* Penimbuhan berlebihan protin AGE (advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakkan tahap sellular yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur.
* Ramuan Vivix® adalah 10X lebih kuat dari resveratol (kandungan unik dalam anggur "muscadine") untuk melambatkan pembentukkan protin AGE
 
Vivix, vivix shaklee, agen anti penuaan

Nota:-
Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit
.


Nak order atau nak tanya apa-apa, wasap jer Eina ok.

Klik Sini Untuk Terus Whatsapp EinaNak beli dengan harga ahli? Klik daftar keahlian di sini >>> Daftar Keahlian dan Beli Produk di Website Shaklee


You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.