Kenapa ESP One Best Seller Shaklee

4:07 PM

Boleh dikatakan ESP ada dalam kebanyakan set. Ini adalah kerana sel terbentuk daripada protein. Maka adalah penting untuk mendapatkan protein yang berkualiti bagi sel baru tumbuh menggantikan sel lama atau sel mati. Sel yang sihat mudah menyerap zat dan vitamin.

ESP kaya dengan protein dan kalsium untuk memberi tenaga berpanjangan. Mengandungi 5 vitamin B, 2 mineral dan 8 gram karbohidrat untuk tenaga. ESP Berasaskan tumbuhan (non-GMO soya) yang semulajadi rendah lemak dan bebas kolesterol. Merupakan sumber “Protein Lengkap” dengan 9 amino asid penting yang tidak boleh dihasilkan oleh badan dan sukar diperolehi dari diet seharian.

 

Ingin SIHAT >> ESP membantu menyihatkan tubuh badan secara menyeluruh
Ingin KURUS >> ESP boleh mengawal selera makan
Ingin CANTIK >> ESP menjadikan kulit gebu, licin dan anjal 
Ingin Mengandung >> ESP bantu memelihara dan memulihara rahim
Ingin TAMBAH SUSU IBU >> ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu 

Jika PUASA >> ESP memberi rasa kenyang lebih lama dan memberi tenaga sepanjang hari
Jika MENGANDUNG >> ESP boleh menguatkan rahim dan membantu pembentukan otot bayiBanyak lagi kebaikan ESP untuk semua golongan, jom tengok...

ESP, ESP Shaklee, manfaat esp shaklee

Memang best kan..ESP boleh dijadikan supplemen asas untuk setiap orang.

Jom tengok pengalaman pengguna-pengguna ESP >> Testimoni ESP“Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.”


You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)