Set Kesihatan Lelaki

5:24 PM

Lelaki tidak terkecuali dalam menghadapi pelbagai masalah kesihatan seperti penyakit jantung, penyakit kencing manis, obesiti, strok dan banyak lagi.

Ada antara mereka yang mengalami perubahan hormon seawal 30 tahun yang membawa kepada masalah kesihatan yang rumit dalam hidup mereka seperti

* Mati Pucuk
* Pembesaran Prostat
* Kelesuan
* Kurang Tenaga dan Stamina

Cadangan Set Kesihatan Lelaki ini membekalkan nutrisi terbaik untuk kesihatan lelaki. Ianya terdiri daripada Omegaguard, Vita-E Complex & Zinc Complex

Set kesihatan lelaki, set kesihatan lelaki shaklee


Antara kebaikan vitamin-vitamin ini adalah untuk:-

"Meningkatkan kesihatan dan kecergasan"
 
* Memelihara kesihatan prostat
* Meningkatkan kecergasan dan kesihatan badan
* Memelihara jantung yang sihat
* Membantu mengekalkan tekanan darah normal
* Mengawal tahap kolestrol yang sihat


You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.