Purata Pendapatan Bulanan Shaklee

12:46 PM

Assalamualaikum semua dan salam Jumaat. Salam menjemput rezeki. Semoga kita semua dikurniakan kesihatan yang baik, dikurniakan rezeki melimpah ruah dan dipermudahkan segala urusan. Aminn

Alhamdulillah hari ni semua SID Shaklee menerima bonus bulanan hasil dari jualan bulan Oktober lepas. Tahniah kepada semua yang layak menerima bonus dari Shaklee. Zaman pandemik sekarang ni, berapa pun nilai yang kita dapat sangatlah berharga kan? Dan kita harus bersyukur atas kurniaan rezeki yang diberikan. Alhamdulillah

Almost 8 tahun Eina buat bisnes Shaklee ni, tak pernah lagi Shaklee gagal bayar bonus pada semua yang layak. Bonus Shaklee banyak membantu tambah baik kesihatan dan kewangan Eina sebagai Work At Home Mom. Dengan income Shaklee Eina still dapat bagi duit kat mak abah, dapat bayar bil handphone, bayar loan rumah, bayar lain-lain hutang and Alhamdulillah dapat juga bersedekah. Syukur

Ok inilah purata pendapatan bulanan SID Shaklee mengikut effective rank (depends on performance). Kalau kita perform lebih, dapatlah lebih dari yang tertulis dalam jadual di bawah. Ada ramai yang berpangkat Master Coordinator telah di bayar ratusan ribu sebulan. MasyaAllah besar nikmat & murah rezeki mereka Allah bagi melalui bisnes Shaklee ni.
 
 
Shaklee ni ialah bisnes network marketing. Lagi besar team kita, lagi ramai kita bantu ahli team kita, lagi ramai ahli team kita berjaya, lagi besarlah Shaklee akan bagi bonus. Tapi Shaklee akan ambil kira juga dari hasil jualan kita tau. Tak semestinya SID yang berpangkat tinggi mendapat bonus tinggi dari SID yang berpangkat rendah. Ada jer yang berpangkat rendah tapi bonus mereka lebih banyak dari yang berpangkat tinggi. Shaklee akan bagi seadil-adilnya ok.

Ok, di bawah ni pula Eina nak share sikit antara bonus-bonus yang dibayar oleh Shaklee untuk jualan bulan Oktober lepas. Mostly dari mereka adalah surirumah macam Eina tau and mostly mereka adalah pemegang bonus 4 angka sebulan.
 










 
Kenapa perlu pilih bisnes Shaklee? Kerana

+ TAK PERLU SIMPAN STOK
+ TAK PERLU KELUAR POS BARANG SENDIRI
+ MODAL YANG SANGAT RENDAH
+ TIADA PEMBELIAN MINIMUM DIPERLUKAN
+ KOMISEN 20% BAGI SETIAP ITEM
+ ADA FB DAN WHATSAPP GROUP SUPPORT
+ MATERIAL MARKETING SEPERTI POSTER INFO PRODUK DAN TESTIMONI DISEDIAKAN.
+ MASA YANG FLEKSIBEL, ANDA URUSKAN
+ FREE GUIDE/COACHING (Thru Online/Offline)
 
Boleh buat bisnes sambil buat keje rumah ataupun buat secara part time kalau korang masih bekerja. Bisnes ni sangat mudah, semuanya dihujung jari jer. Asalkan ada smartphone dan internet akses.

Ada tak yang berminat nak tambah income waktu sekarang ni? Jom, join team Shaklee Eina. Kita buat sama-sama, kita bantu antara satu sama lain and kita bantu diri kita menjadi KAYA supaya kita dapat gunakan KEKAYAAN itu untuk bantu keluarga dan umat islam yang lain. InsyaAllah.

So, pada korang yang tengah mencari-cari atau berminat nak buat bisnes online, Eina suggest korang cuba buat bisnes Shaklee ni. InsyaAllah Eina sedia membantu ok.


Klik Sini Untuk Terus Whatsapp Eina  atau klik link di bawah untuk daftar terus keahlian.

Daftar Terus di Website Shaklee (Hubungi Eina untuk proses/step seterusnya)


Kalau korang nak cuba produk Shaklee, boleh hubungi Eina untuk konsultasi ok.
 

You Might Also Like

11 comments

  1. woww..lumayan income nya..sambil2 guna sendiri dapat duit jg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu, sambil-sambil makan sendiri boleh juga jana income. :)

      Delete
  2. Kesihatan dapat, bonus pun dapat. Best sangat Shaklee ni.

    ReplyDelete
  3. sangat beruntung orang yang terlibat dengan bisnes begini...

    dapat sihat paling utama dan dapat bonus dengan duit lagi..

    alhamdulillah

    ReplyDelete
    Replies
    1. "You can't enjoy wealth if you're not in good health" betul tak. Yang penting sihat dulu kan :)

      Delete
  4. lumayan kan! tapi siapa yg buat bussness ni mmg kena pandai bercakap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Atie, bolehlah nak bantu sikit2 kan.
      Akak byk buat online jer, tak byk ckp pun, tulis jer, haha

      Delete
  5. bisnes yang sangat menguntungkan boleh tambah pendapatan setiap bulan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, dapat topup mana-mana yang patut kan. :)

      Delete
  6. Semoga murah rezeki Eina dan team. Meniaga dengan ikhlas, niat nak tengok orang sihat, Insha Allah ada berkatnya

    ReplyDelete

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.