Testimoni : Badan Cergas Bertenaga dengan ResV Shaklee

8:30 AM


ResV diformulasi secara saintifik untuk menyokong dan mengekalkan kesihatan untuk kehidupan yang lebih aktif dan penuh bertenaga.

Keistimewaan ResV Shaklee
  • Campuran proprietari saintifik polifenol, yang diformulasi daripada anggur muscadine, salah satu buah-buahan dari alam semula jadi, dan dipertingkatkan dengan Knotweed Jepun, Pati Anggur, Delima, Chebulic Myrobalan, Black Currant, Anggur Merah dan Lobak Ungu.
  • Disokong dengan 6 paten. Ia adalah paten bagi proses pengekstrakan untuk mengekalkan bioaktif polifenol.
  • Semula jadi. Tiada penambahan perisa tiruan, pemanis, pewarna dan pengawet. Tiada penambahan gluten.

Testimoni ResV Shaklee Badan Cergas Bertenaga


Testimoni ResV Shaklee Badan Cergas Bertenaga
Kita consume ResV start dari hari Selasa lepas (Esok genap seminggu). Memang konsisten ambil ResV 2 biji sebelum tidur, tak skip
Sebenarnya hari pertama consume tu memang dah nampak kesan dah sebenarnya. Memang setiap malam tak cukup tidur dan tidur lewat. Try ambil 2 biji ResV, esok tu bangun memang rasa badan tu bertenaga, nak bangun pun mudah, takde liat-liat. Sakit-sakit badan pun kurang tau.
Malam tadi test jugak skip ResV, nak tengok ada beza tak kalau tak makan. Memang badan rasa tak energetic, badan rasa tak sedap, so terus laju-laju ambil ResV balik.
- Pn Irine Nadia Marcello

Testimoni ResV Shaklee Badan Cergas Bertenaga
Selepas makan ResV ni, badan tak rasa letih walaupun sehari suntuk duduk dalam kelas. Lepas tu drive balik lagi. Sampai di rumah tak kelepek pun. Memang best.- Pn Lisa Sueriati Omar

*Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Ini adalah ikan produk tradisional.

KKLIU 0204/2020
MAL19096091TC

Harga ResV Shaklee

Kandungan ResV Sebotol: 60 softgel yang bertanda huruf V
Harga Pasaran: RM 510 
Harga Ahli : RM408

Tapi jika anda membeli sebotol ResV ini, anda layak menerima

๐Ÿ‘‰ Free Membership bernilai RM35 (terus dapat harga ahli)


Daftar dan beli terus ResV di sini ๐Ÿ‘‡
https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=892529


Untuk sebarang pertanyaan, boleh hubungi Eina untuk Eina bantu ok.

~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews