Nutriferon Shaklee Bantu Kuatkan Imun Sistem

4:03 PM



Nutriferon sangat bagus untuk kuatkan imun. Ia dihasilkan dari 4 bahan botani iaitu biji labu, bunga safflower, biji plantago dan bunga japanese honeysuckle. Memang semulajadi.

Pada tahun 1970, Dr. Yasuhiko Kojima, ahli imunologi terkenal dunia, telah menemui cara untuk meningkatkan ketahanan badan secara semula jadi serta menguatkan daya tahan badan. Bersama rakan penyelidik yang lain, mereka menyaring, menguji dan menilai lebih daripada 200 jenis herba yang berbeza.

Akhirnya, kombinasi empat bahan botani daripada biji labu, bunga safflower, biji plantago dan bunga japanese honeysuckle telah dipilih kerana keberkesanannya dalam melindungi dan memberi ketahanan badan yang baik, secara semula jadi.

Nutriferon memang berkesan dalam melindungi dan memberi ketahanan badan dengan baik. Eina satu family ambil Nutriferon ni untuk kuatkan imun. Anak-anak pun Eina bagi.

Kesannya boleh nampak dengan cepat tau. Kalau demam, memang cepat kebah. Suhu badan cepat jer turun. Eina sendiri dah lama tak ambil Panadol. Kalau ada selsema atau batuk, InsyaAllah tak teruk sangat dan tak berpanjangan.
 
 
8 Manfaat Utama Nutriferon Shaklee
 
1. Membantu mengurangkan hipertensi tahap kolesterol yang tinggi.
 
2. Membantu mempertingkatkan sistem imun badan
 
3. Merangsang pengeluaran migrofog untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman
 
4. Membantu melindungi tubuh daripada virus microb termasuk flu dan influenza
 
5. Membantu mengurangkan simptom PMS
 
6. Menggalakkan sistem pertahanan semulajadi tubuh berfungsi dengan baik untuk membunuh bakteria
 
7. Membantu mengurangkan infeksi dan pesakit Hepatitis B dan C
 
8. Membantu mengurangkan masalah ketidakselesaan selepas rawatan kimoterapi.
 
Musim COVID-19 ni, sangatlah digalakkan kita kuatkan antibodi, tingkatkan imun sistem untuk kuat lawan gejala-gejala atau pelbagai penyakit-penyakit lain. So, sangatlah disarankan ambil Nutriferon ni untuk kekuatan sistem pertahanan badan.

Untuk maintain sihat, just ambil sekali seminggu pun dah ok. Atau ambil bila perlu. InsyAllah, membantu. Boleh juga larutkan 1 sachet Nutriferon ni dalam segelas air panas atau sejuk.
Oleh kerana Nutriferon menyerap kelembapan dengan mudah, sila gunakannya sebaik sahaja dibuka.


Kalau nak register ahli dan terus beli di webiste, boleh klik sini >>> Daftar dan Order di Website Shaklee Di Sini


Boleh hubungi Eina untuk apa-apa bantuan ok. ;)

~~~~~

Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya

Whatsapp : www.wasap.my/60192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya - Eina Md Ali
Facebook Page: Eina Md Ali - Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Followers

Pageviews