Promosi Jom Shaklee Welcome Set

6:54 PM



Shaklee tawarkan 4 Welcome Set untuk anda pengguna-pengguna Shaklee yang masih belum menjadi ahli. Jomlah sama-sama consume dan sihat dengan Shaklee.

Untung berbaloi kalau korang grab starter pack ni tau. Save up to RM300++ semuanya.

Shaklee offer 10% discount dari harga ahli biasa. Eina pun tak dapat harga ni, hehe.

Once korang grab promo Welcome Set ni, secara automatik korang dapat FREE Membership.

Tak perlu bayar registration fee RM35 lagi dah. Dahhh jimat RM35 tu kan. Then dapat FREE Postage yang bernilai RM10 lagi. Woww banyaknya jimat

Satu lagi, korang akan dapat CASH REBATE juga tau. Untung sangat aihh.

Eina sangat-sangat recommend pada korang yang sememangnya consume Shaklee, tapi belum jadi ahli grab Welcome Set ni. Memang berbaloi sangat-sangat.

So, next time kalau nak repeat order boleh beli dengan harga ahli dah. Harga ahli ada diskaun 15%-20% dari harga pasaran tau. Boleh dapat BONUS juga. Best kan 😍


Ok, terdapat 4 pilihan Set Jom Shaklee iaitu Prenatal Set, Postnatal Set, Daily Essential Set, Youth Welcome Set dan Vivix Welcome Set.


1. Prenatal Welcome Set (Set Hamil Shaklee)



Mengandungi 6 item di dalam set ini iaitu


  1. Vitalea with Iron Formula
  2. B-Complex
  3. Sustained Release Vita C Plus
  4. Omegaguard
  5. ESP - Energizing Soy Protein
  6. Ostematrix

2. Postnatal Welcome Set (Set Berpantang Shaklee)



Mengandungi 7 item di dalam set ini iaitu

  1. Vitalea with Iron Formula
  2. B-Complex
  3. Sustained Release Vita C Plus
  4. Omegaguard
  5. ESP - Energizing Soy Protein
  6. Ostematrix
  7. Alfalfa Complex

3. Daily Essential Welcome Set (Set Keperluan Harian Shaklee)


Mengandungi 6 item di dalam set ini iaitu

  1. Vitalea with Iron Formula
  2. B-Complex
  3. Sustained Release Vita C Plus
  4. Omegaguard
  5. ESP - Energizing Soy Protein
  6. Vivix

4. Youth Welcome Set (Youth Starter Set)



Mengandungi 4 item di dalam set ini iaitu

  1. Youth Luminious Gel Oil Cleanser
  2. Youth Perfecting Skin Toner
  3. Youth Age Defense Moisturizer SPF50
  4. Youth Advanced Renewal Night Cream
Baca sini
Fungsi Setiap Item Youth



Kalau korang nak daftar dan beli terus, boleh klik sini 👇

Nanti Eina akan contact.

Untuk sebarang pertanyaan, boleh hubungi Eina untuk Eina bantu ok.

~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/0192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews