Testimoni Cinch Tea Bantu Tambah Tenaga dan Tahan Mengantuk

10:00 AM


Mesti ramai penggemar kopi, nescafe atau minuman kafien yang lain kat sini kan. Eina sarankan korang tinggalkan kopi dan minuman manis yang lain dan tukarkan dengan Cinch Tea Mix.

Cinch Tea Mix merupakan campuran eksklusif teh hijau, putih dan merah, serta taurina untuk meningkatkan tenaga seharian agar anda sentiasa segar dan cergas. Minuman semulajadi Cinch Tea ini sangat selamat.

Pengambilan Cinch Tea bukan sekadar menjadikan badan segar dan cergas, malah ia sangat membantu si peminum tahan ngantuk.
.
Recommended untuk yang nak stay up malam-malam atau untuk korang yang kerja shift malam.

Eina kongsikan beberapa testimoni Cinch Tea yang bantu tambah tenaga dan jadikan mata tahan ngantuk.

Testimoni Cinch Tea - Alternatif kepada Coffee untuk stay up

Testimoni Cinch Tea - Rasa Energetic, boleh stay up malam

Testimoni Cinch Tea - Dah jumpa pengganti Nescafe

Testimoni Cinch Tea - Hilang craving dan mata tahan ngantuk

Testimoni Cinch Tea - Penyelamat ketika kerja lewat malam

Testimoni Cinch Tea - Tak lalok dah bila buat kerja di pejabat

Testimoni Cinch Tea - Tak mengantuk di pejabat

Testimoni Cinch Tea - Tak mengantuk drive waktu malam

Testimoni Cinch Tea - Tak mengantuk waktu kerja

Testimoni Cinch Tea - Bertenaga, tak mengantuk waktu siang ketika hamil

Testimoni Cinch Tea - Tak mengantuk stay up malam

Testimoni Cinch Tea - Tak mengantuk walaupun tak cukup tidur

Testimoni Cinch Tea - Berkesan atasi rasa mengantuk


KEISTIMEWAAN CINCH TEA SHAKLEE 


  • Mengandungi taurina, ia dikaji secara meluas untuk meningkatkan kepekaan dan tenaga.
  • Pek mudah untuk satu hidangan. 
  • Bebas gluten, tanpa tambahan pengawet, pewarna atau perasa tiruan
Boleh bancuh dengan air sejuk ataupun air panas. Nak lagi power, tambahkan dengan hirisan lemon.


You Might Also Like

2 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Followers

Pageviews