Testimoni Set Kurus Shaklee

10:00 AM


Korang ada masalah berat badan berlebihan atau masalah perut buncit, Eina nak share beberapa testimoni Set Kurus Shaklee yang boleh beri korang jadikan sebagai sumber inspirasi.





Lecithin dikenali sebagai pengemulsi semulajadi yang membantu untuk memecahkan lemak dalam proses penghadaman.

TAHUKAH ANDA?
Tubuh memecahkan lecithin kepada kolin, fosfat, gliserol dan asid lemak. Pada tahun 1998, Akademi Sains Negara, AS mengenalpasti kolin sebagai nutrien yang penting yang diperlukan untuk fungsi normal semua sel.
.
Biasanya paling banyak lemak adalah di bahagian perut. Amalkan Lecithin ia bantu pecah dan bakar lemak yang ada dgn cepat dan berkesan. Takde simpan-simpan dah. So perut pun jadi kempis. Best kan ๐Ÿ‘๐Ÿ˜„




Asbab kurus ni sebab amalkan Set Menyusu Shaklee jer. Lepas tu tambah Lecithin & Omegaguard.

Hasilnya, dapat kurus macam zaman anak dara la. ๐Ÿ˜
.
Dalam Set Menyusu Shaklee memang ada vitamin yang bantu ibu menyusu turun berat badan. Iaitu ESP dan Alfalfa.
.
ESP bantu si ibu rasa kenyang lebih lama dan bentukkan otot supaya tak kendur.
.
Alfalfa pula bantu banyakkan susu ibu dan bantu detox dengan lebih berkesan.
.
Tambahan Lecithin dan juga Omegaguard pula akan membantu pembakaran lemak menjadi lebih efektif. Di samping itu, Lecthin dan Omegaguard juga bagus untuk tumbesaran otak baby.
.
Vitamin-vitamin ini, ada dalam Set Kurus Shaklee Optimum.
.
Banyak manfaat kesihatan untuk si ibu dan juga anak kan. So memang recomended ok.





▶️KEMPISKAN PERUT DENGAN HERBLAX
▶️MASALAH SEMBELIT SELESAI DENGAN HERBLAX
▶️MEMBUANG SETIAP HARI DENGAN HERBLAX
▶️BERAT BADAN TURUN DENGAN HERBLAX
.
Ini antara kesan yang boleh anda dapat dengan mengamalkan Herblax. .
HERBLAX
▶️ Untuk membuang segala toksin-toksin & lemak yang tersekat dalam tubuh badan anda.
▶️ Sistem penghadaman akan menjadi lebih lancar setiap hari.
▶️ Badan rasa lebih ringan dan selesa
.
Sekalipun berat anda tidak turun, tetapi anda dapati "inch loss" pada badan anda.
.
Dapatkan Herblax hari ini. Harga pasaran cuma RM57.50 sahaja.







Ok, selain dari amalkan Set Kurus Shaklee, Eina cadangankan dalam masa yang sama, jaga pemakanan, kurangkan makanan berminyak, kurangkan makanan berat dan yang banyak karbohidrat, kurangkan makanan jenis bertepung, elak minum ais, banyakkan minum air kosong sekurang-kurangnya 3L sehari. InsyaAllah cepat turun berat badan

So, lepas baca semua testimoni, ini antara sebab kenapa korang kena cuba Set kurus Shaklee yang superb ni? Sebabnya ia

✔️ Tiada kesan sampingan 
✔️ Tiada bahan kimia 
✔️ Tidak bertoksik 
✔️ Mesra alam 
✔️ 100% natural/semulajadi 
✔️ Produk ini berdaftar dengan KKM 
✔️ Dijamin HALAL dari ISA yang diiktiraf oleh JAKIM . 

Ini pula kenapa korang perlu percaya dengan produk Shaklee

✅ Ia dijamin selamat dengan lebih 100,000 ujian kualiti setahun 
✅ Ia dijamin berkesan dengan lebih 100 terbitan saintifik bertulis 
✅ Ia mesra alam kerana ia tidak bertoksik, bahan-bahan yang selamat untuk anda, rumah anda, dan juga bumi



Kalau nak register ahli dan terus beli di website, boleh klik sini >>> Daftar dan Order di Website Shaklee Di Sini

atau

Klik Sini Untuk Terus Whatsapp Eina

~~~~~
Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Whatsapp : www.wasap.my/60192275759
FB : Eina Md Ali
Facebook Page: Kedai Nutrisi USJ Subang Jaya
Facebook Page: Vitamin Kesihatan Sejagat
IG: kedainutrisiusjsubangjaya
IG: kulitcantik.byeina

You Might Also Like

0 comments

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.

Like us on Facebook

Followers

Pageviews