Testimoni Mealshakes Untuk Tambah Selera Makan dan Hilangkan Sembelit

1:37 PM


Dalam kehidupan seharian yang sangat aktif dan serba pantas, kanak-kanak tidak mempunyai masa yang cukup untuk menikmati makanan yang seimbang.

Meal Shakes menyediakan vitamin dan mineral penting-nutrien asas yang diperlukan oleh anak-anak yang sedang membesar dan remaja-remaja untuk terus kuat dan sihat.

Meal Shakes sangat sesuai untuk anak-anak yang selalu tidak sihat, kurang berat badan, anak-anak kurang selera makan atau anak-anak yang susah nak membuang atau sembelit.

Eina nak share testimoni-testimoni Mealshakes yang dah bantu selesaikan masalah biasa anak-anak kita.

Testimoni MealShakes : Sembelit anak dah ok

Testimoni MealShakes : Anak tidak sembelit lagi

Testimoni MealShakes : Selera makan anak bertambah

Testimoni MealShakes : Selera makan anak bertambah

Mealshakes juga sesuai untuk golongan dewasa. Meal Shakes merupakan provitamineral terbaik. Mengandungi 19 vitamin dan mineral penting sebagai asas nutrien. Ia juga sumber pemakanan serat dan protein terbaik juga kaya dengan sumber kalsium. Rendah lemak dan rendah glisemik yang sangat baik untuk tubuh badan.Baca sini:


You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.