Tuesday, 2 July 2013

Promosi July 2013

Assalamualaikum semua, pejam celik pejam celik dah masuk bulan July. Macam biasalah setiap bulan ada promo yang superbbb dari Shaklee kan..so bulan ni promo GLA Complex Beli 6 Percuma 1. Banyak kebaikan GLA ni, bukan jer untuk wanita tapi lelaki pun boleh ambil GLA ni sebagai supplemen.


Secara ringkas kesan GLA, mengikut testimoni pengguna
~ Ramai berjaya hamil dengan bantuan GLA, insyaAllah
~ Period jadi teratur/normal
~ Hormon jadi stabil (bantu masalah jerawat juga)
~ Sakit senggugut/period pain dah tak ada
~ Kulit jadi licin/glowing (woww..best-best)
~ Cracked heel pulih
~ Bantu masalah pcos dan cyst (rawatan doktor juga perlu yer..)
~ Bagi ibu menyusu..insyaAllah susu takkan drop yer

Saya akan kongsikan lain-lain kebaikan di entry akan datang yer..kalau berminat nak order atau nak dapatkan konsultasi saya, boleh PM/Call/SMS saya.


Nota:-
Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit
.


Untuk Info & Order
Eina Md Ali
~ Shaklee Independent Distributor (ID - 892529)
~ FB Pages : Vitamin Kesihatan Sejagat
~ SMS/Whatsapp : 019 227 5759
~ Email: inna.mdali@gmail.com

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...