Rangkaian Testimoni GLA Complex

4:24 PM

Ada banyak koleksi testimoni GLA Complex Shaklee. Banyak manfaat GLA Complex ni untuk kesihatan

~ GLA Complex untuk kulit
~ GLA Complex untuk kurangkan berat badan
~ GLA Complex untuk kurangkan parut jerawat
~ GLA Complex untuk haid tidak teratur
~ GLA Complex untuk pulihkan masalah kencing kotor


Testimoni 1

Puan Shaafiqah amalkan GLA hanya lebih kurang 30bj jer...Alhamdulillah
 
Kesan GLA pada Puan Shaafiqah Idris
~ Kulit muka dan badan jadi soft
~ Kulit muka sentiasa lembab
~ Tumit kaki yang pecah dah hilang
~ InshaAllah ovary cyst akan mengecut


testimoni gla complex shaklee


"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Testimoni 2


Tujuan Puan Mamie Dyan ambil GLA + ESP untuk stabilkan hormon..tapi Puan Mamie juga dapat kurangkan berat badannya..wahhh seronok kan..

testimoni gla complex shaklee

"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Testimoni 3

Puan Aishah Ahmad amalkan GLA, parut jerawat kurang.. Alhamdulillah




testimoni gla complex shaklee


"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Testimoni 4

Period jadi teratur sejak amalkan GLA - Puan Iman Abdullah



testimoni gla complex shaklee


"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Testimoni 5

" Saya sejak ambil GLA & Alfafa saya tak pernah kena sekali pun kencing kotor. Last year tiap-tiap bulan pergi klinik sebab kencing kotor" - Puan Isma Hanim Saad



"Disclaimer: Results may vary based on the individual"

Banyak lagi kebaikan GLA Complex..apa tunggu lagi, jom grab sempena bulan promosi ;)

You Might Also Like

0 comments

Terima kasih sudi baca tulisan Eina & terima kasih atas komen anda :)

Disclaimer

Kesan pengambilan adalah berbeza pada setiap individu. Suplemen Shaklee ini adalah salah satu medium/alternatif untuk membantu anda, bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit.

Segala testimoni, penulisan dan perkongsian yang dikongsi dilaman blog ini, bukanlah preskipsi rawatan. Ia adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan perkongsian maklumat dari artikel-artikel serta rakan-rakan bagi tujuan berkongsi. Jika anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau sebarang penyakit, anda digalakkan mendapat nasihat dari doktor dan pakar kesihatan untuk mendapatkan rawatan susulan.